צפון קליפורניה מעושן דד יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 396 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם צ'ילי אנהיים, זרעי כוסברה, זרעי שומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 17 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזה מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את התבלינים לשפשף: במחבת יבשה גדולה, צולים את הצ ' ילי, זרעי השומר, זרעי הכוסברה וגרגירי הפלפל על אש בינונית-גבוהה עד שהם ריחניים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים למטחנת תבלינים ורצים עד שיש לכם אבקה דקה. בקערת ערבוב גדולה לשלב את התבלינים עם שאר החומרים לשפשף. עושה על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
משפשפים את החזה בכל רחבי תערובת התבלינים. עוטפים היטב בניילון ומשרים לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
5
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מרפדים תבנית צלייה גדולה בנייר כסף ומניחים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
שים את הצ 'יפס ספוג על גבי, ואז לשים את המחבת ישירות מעל מבער כדי לקבל את הצ' יפס להתחיל לעשן, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הניחו מתלה וי מעל החלק העליון של הצ ' יפס והניחו את החזה הכבוש על המדף. מכסים את כל החלק העליון של הצלייה בנייר כסף, מכווצים את הקצוות ליצירת חותם נחמד, (יתכן שתצטרך להשתמש בנייר כסף של 2 רצועות כדי לכסות הכל). מנמיכים את האש לבינונית ומעשנים את החזה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
בזמן שהחזה מעשן מכינים את האנצ ' וס, הבצל, השום והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוציאים את החזה מהתבנית הצלייה עם המתלה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
11
הסר את הצ ' יפס עם רדיד וזורקים בכיור (לשפוך מים על גבי שבבי להפסיק את העישון).
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
שים את הצ ' ילי והירקות השמורים בתחתית התבנית, ואז הניח את המתלה עם החזה המעושן בתבנית הצלייה כך שהוא יושב מעל הארומטים. מכניסים לאמצע התנור וצולים עד שהחזה רך, בערך 4 עד 4 1/2 שעות
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוציאים את החזה מהתנור ומניחים בצד למנוחה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מוסיפים את טפטופי התבנית ואת הירקות מתחתית התבנית לבלנדר ומחית. מערבבים פנימה את חומץ היין האדום ומעבירים את הרוטב לכלי הגשה. פורסים את החזה על פני התבואה, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.