קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

צפון קליפורניה מעושן דד

צפון קליפורניה מעושן דד
צפון קליפורניה מעושן דד יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 396 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם צ'ילי אנהיים, זרעי כוסברה, זרעי שומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 17 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזה מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את התבלינים לשפשף: במחבת יבשה גדולה, צולים את הצ ' ילי, זרעי השומר, זרעי הכוסברה וגרגירי הפלפל על אש בינונית-גבוהה עד שהם ריחניים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים למטחנת תבלינים ורצים עד שיש לכם אבקה דקה. בקערת ערבוב גדולה לשלב את התבלינים עם שאר החומרים לשפשף. עושה על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
משפשפים את החזה בכל רחבי תערובת התבלינים. עוטפים היטב בניילון ומשרים לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מרפדים תבנית צלייה גדולה בנייר כסף ומניחים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
שים את הצ 'יפס ספוג על גבי, ואז לשים את המחבת ישירות מעל מבער כדי לקבל את הצ' יפס להתחיל לעשן, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הניחו מתלה וי מעל החלק העליון של הצ ' יפס והניחו את החזה הכבוש על המדף. מכסים את כל החלק העליון של הצלייה בנייר כסף, מכווצים את הקצוות ליצירת חותם נחמד, (יתכן שתצטרך להשתמש בנייר כסף של 2 רצועות כדי לכסות הכל). מנמיכים את האש לבינונית ומעשנים את החזה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בזמן שהחזה מעשן מכינים את האנצ ' וס, הבצל, השום והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוציאים את החזה מהתבנית הצלייה עם המתלה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
הסר את הצ ' יפס עם רדיד וזורקים בכיור (לשפוך מים על גבי שבבי להפסיק את העישון).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
שים את הצ ' ילי והירקות השמורים בתחתית התבנית, ואז הניח את המתלה עם החזה המעושן בתבנית הצלייה כך שהוא יושב מעל הארומטים. מכניסים לאמצע התנור וצולים עד שהחזה רך, בערך 4 עד 4 1/2 שעות
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוציאים את החזה מהתנור ומניחים בצד למנוחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מוסיפים את טפטופי התבנית ואת הירקות מתחתית התבנית לבלנדר ומחית. מערבבים פנימה את חומץ היין האדום ומעבירים את הרוטב לכלי הגשה. פורסים את החזה על פני התבואה, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי