צפון קליפורניה מעושן דד
צפון קליפורניה מעושן דד יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 396 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם צ'ילי אנהיים, זרעי כוסברה, זרעי שומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 17 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזה מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את התבלינים לשפשף: במחבת יבשה גדולה, צולים את הצ ' ילי, זרעי השומר, זרעי הכוסברה וגרגירי הפלפל על אש בינונית-גבוהה עד שהם ריחניים, כ -2 דקות.
מוסיפים למטחנת תבלינים ורצים עד שיש לכם אבקה דקה. בקערת ערבוב גדולה לשלב את התבלינים עם שאר החומרים לשפשף. עושה על 2 כוסות.
משפשפים את החזה בכל רחבי תערובת התבלינים. עוטפים היטב בניילון ומשרים לילה במקרר.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מרפדים תבנית צלייה גדולה בנייר כסף ומניחים על אש גבוהה.
שים את הצ 'יפס ספוג על גבי, ואז לשים את המחבת ישירות מעל מבער כדי לקבל את הצ' יפס להתחיל לעשן, על 10 דקות.
הניחו מתלה וי מעל החלק העליון של הצ ' יפס והניחו את החזה הכבוש על המדף. מכסים את כל החלק העליון של הצלייה בנייר כסף, מכווצים את הקצוות ליצירת חותם נחמד, (יתכן שתצטרך להשתמש בנייר כסף של 2 רצועות כדי לכסות הכל). מנמיכים את האש לבינונית ומעשנים את החזה למשך 15 דקות.
בזמן שהחזה מעשן מכינים את האנצ ' וס, הבצל, השום והעגבניות.
מוציאים את החזה מהתבנית הצלייה עם המתלה.
הסר את הצ ' יפס עם רדיד וזורקים בכיור (לשפוך מים על גבי שבבי להפסיק את העישון).
שים את הצ ' ילי והירקות השמורים בתחתית התבנית, ואז הניח את המתלה עם החזה המעושן בתבנית הצלייה כך שהוא יושב מעל הארומטים. מכניסים לאמצע התנור וצולים עד שהחזה רך, בערך 4 עד 4 1/2 שעות
מוציאים את החזה מהתנור ומניחים בצד למנוחה.
מוסיפים את טפטופי התבנית ואת הירקות מתחתית התבנית לבלנדר ומחית. מערבבים פנימה את חומץ היין האדום ומעבירים את הרוטב לכלי הגשה. פורסים את החזה על פני התבואה, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.