צרפתית בהבזק: טליאטלה עם קישואים פרח פיסטו
גשו לסופר וקנו חצאי אגוזים, טליאטלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו, צרפתית בהבזק: טילפיה עם טרגון פיסטו, ו צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח את המים. להפריד את קווצות הפסטה, ושחרר אותם לתוך המים. קוק על פי הוראות החבילה, להיזהר לא לבשל את הפסטה (זה צריך לקחת בערך 2 עד 3 דקות לבשל). שמור ספל מלא במי פסטה עמילניים, ולנקז את הפסטה.
בעוד הפסטה מתבשלת, בערך קוצצים את פרחי הקישואים, שום ואגוזי מלך.
שים אותם במעבד המזון עם שמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל. בליץ עד שיש לך עקביות חלקה של פסטו.
מוסיף את pistou ואת tagliatelle בחזרה לסיר, ולהרטיב עם שתי כפות של מי פסטה. לזרוק מעיל הפסטה בpistou, הוספת מי פסטה יותר במידת הצורך.
מגישים מיד, עם פרמזן טוב מגורר לפזר על גבי.