קאפקייקס מוקה לאטה כפול הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, שמן צמחי, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קאפקייקס מוקה שוט כפול, עוגות מוקה לאטה, ו Affogato שוט כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הצ ' יפס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את השמנת הכבדה בסיר קטן רק עד שהיא מבעבעת סביב הצדדים. מיד לשפוך את השמנת החמה על השוקולד, לתת את הקערה לנער טוב ולתת לעמוד 10 דקות, רועד את הקערה מדי פעם. ואז לטאטא עד התערובת היא הומוגנית, 20 עד 30 שניות. צמרמורת על 40 דקות, ערבוב מדי פעם גירוד את הצדדים, עד התערובת היא כמעט להפיץ. תן לו להקציף קצר אחר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהוא בעקביות ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרם
שוקולד
ציפוי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
3
עבור העוגות: מחממים את התנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות מאפין רגיל עם 20 ספינות קאפקייקס. בקערה קטנה, מערבבים את שבבי השוקולד לתוך האספרסו החם עד מומס; קריר במקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
קאפקייקס
אספרסו
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
קערה
תנור
4
לנפות את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח לקערה. בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף משוט, להכות את הביצים, סוכר מגורען, רסק תפוחים, שמן וניל במהירות בינונית גבוהה במשך כ 2 דקות. הכה בתערובת שוקולד מקורר עד התערובת היא הומוגנית. עם המיקסר במהירות בינונית-נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ומכים רק עד incorporated, גירוד הצדדים לפי הצורך. זה בסדר אם הבלילה קצת גבשושית. באמצעות סקופ גלידה 1/4 כוס, למלא כל אוניית קאפקייקס עם הבלילה.
אופים עד שבוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
להעביר את המחבתות כדי קירור מתלים מגניב במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להעביר את העוגות אל המדפים כדי להתקרר לחלוטין לפני מילוי וזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציפוי
7
בעוד הקאפקייקס מגניב, לעשות את המילוי: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, מקציפים את הסוכר של שמנת ממתקים לפסגות המשרד. במהירות נמוכה, להקציף באספרסו. השתמש באופן מיידי, או להחזיק במקרר עד מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קאפקייקס
אספרסו
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
8
כדי להרכיב: השתמש corer תפוח או baller מלון כדי להסיר את המרכז מכל cupcake, על שלושה רבעים של הדרך לתוך הקאפקייק. השתמש שקית מאפה כדי צינור חלק קרם האספרסו מילוי למרכזים. צינור רוזט גדולה של גנאש שוקולד מריר על גבי כל קאפקייק.