קאפקייקס עם ציפוי שוקולד חם מקסיקני
המתכון כפול תכונה קאפקייקס עם ציפוי שוקולד חם מקסיקני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, מלח, שוקולד צ'יפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו קאפקייקס עם ציפוי שוקולד חם מקסיקני, עוגות קוקוס שוקולד כפולות עם ציפוי גבינת נוטלה קרם, ו קאפקייקס שוקולד מקסיקניים עם ציפוי Dulce de Leche (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס סטנדרטי עם ספינות.
כדי להכין את הבלילה cupcake: בקערה עמידה בחום גדול, לשלב את השוקולד והחמאה מעל סיר של מים רותחים, מבלי לתת לתחתית לגעת במים. מערבבים בעדינות עד נמס היטב בשילוב. אתה יכול להשתמש במיקרוגל, אם עדיף.
הסר שוקולד מחום ומערבבים בוניל.
תוסיף את הסוכר. הכה עם תערובת חשמלית כף יד עד חלקה בשילוב, על 3 דקות.
מוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, ערבוב במשך 20 שניות בין כל ביצה לשלב.
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח.
באמצעות מצקת או כוס מדידה קטנה, למלא את כוסות הקאפקייקס 2/3 של הדרך מלאה.
מניחים כוס חמאת בוטנים במרכז כל כוס ולחץ מעט למטה.
אופים עד cupcakes הם המשרד למגע על 20 דקות.
כדי להכין את הציפוי: באמצעות מקצף חשמלי כף יד, קרם את גבינת שמנת וחמאה יחד ביסודיות.
מוסיף את כוח צ ' ילי וקינמון, ערבוב לשלב.
מוסיפים את המלח, הוניל והסוכר של הממתקים. לבסוף, מערבבים את השוקולד המומס ומערבבים היטב עד לקבלת חלקה. אם יש צורך בעיבוי נוסף, להוסיף סוכר מנופה יותר, קצת בכל פעם, עד עקביות להפיץ הוא הגיע.