קאפקייקס פאדג'שוקולד במילוי בר עוגיות פאדג' שוקולד וציפוי מרנג מרשמלו
קאפקייקס פאדג'שוקולד במילוי בר עוגיות פאדג' שוקולד וציפוי מרנג מרשמלו עשויים להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 30. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם קינוח זול מאוד. אם יש לכם ביצים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 54 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו פאדג'מלא כוסות עוגיות שוקולד צ' יפס, קאפקייקס שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ומילוי פאדג'שוקולד, ו עוגות צהובות מלאות ריבה עם ציפוי פאדג עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מנפים יחד את הקמח, הסוכר, הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד. בקערה גדולה שלבו את החלב, השמן, הביצים והווניל. מוסיפים לאט את החומרים הרטובים ליבש. מערבבים לאט את הקפה והמים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
ממלאים את תבניות הקאפקייקס כשני שליש מלאות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
4
מניחים חתיכת חטיף עוגיות פאדג ' שוקולד בכל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעליים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
5
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז העוגות יוצא נקי, 9 עד 11 דקות. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן כפור עם מרשמלו מרנג זיגוג וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
שלב את פירורי העוגיות והמלח עם החמאה המומסת. לחץ לתחתית תבנית משומנת בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים 8 דקות ומניחים להתקרר. ממיסים את השוקולד צ ' יפס והחלב המרוכז יחד עד להמסה מלאה ומשולבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
יוצקים על קרום העוגיות ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיות
10
מקציפים את הסוכר, המים, החלבונים וקרם האבנית מעל דוד כפול עד שנוצרות פסגות נוקשות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הווניל. ממשיכים להקציף עד שהציפוי סמיך, כ -3 דקות.