פופקורן ועוגות בוטנים עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-36 ומחירו 84 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת סירופ תירס, תמצית ונילן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו קאפקייקס פופקורן (כל כך חמוד!), פופקורן עירית פריחת עוגות, ו עוגיות שוקולד פופקורן שעועית וניל חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית גיליון בתרסיס ללא מקל. קו 3 (12 כוסות) קאפקייק או תבנית מאפינס עם ספינות קאפקייקס מנייר.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב את הסוכר, הבוטנים וסירופ התירס בסיר. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מזהיבה בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוציאים את הסיר מהחום. מערבבים פנימה את החמאה והסודה לשתייה. עובדים במהירות, מורחים את התערובת על תבנית הסדין המשומנת. הניחו לתערובת להתקרר מעט לפני השימוש במרית כדי לפזר את התערובת עוד יותר. לאחר שהתקרר עוד קצת, מתחו את הממתק להיות דק. לאחר מקורר לחלוטין, כ 30 דקות, לשבור את הממתק לחתיכות קטנות. אתה לא צריך את כל זה שביר עבור עוגות. תוספת ניתן לאחסן במיכל אחסון פלסטיק עבור חטיפים או אצווה שנייה של עוגות!
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שוש מחרוזת נעליים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכר והחמאה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם. מגרדים את הקערה ומערבבים לאחר כל תוספת ביצה. בקערה נפרדת מנפים יחד את קמח העוגה, הקמח לכל מטרה, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה. בקערה שלישית מערבבים יחד את חלב החמאה ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את החומרים היבשים ותערובת החלב לתערובת ביצת החמאה, לסירוגין בין החומרים היבשים והרטובים. מקפלים פנימה את שברירי הבוטנים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בעזרת כדור גלידה בגודל בינוני, גרפו את הבלילה לספינות הקאפקייקס המוכנות
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
5
מוסיפים שכבה של סוכריות מעטפת שוקולד מיני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידה
6
אופים עד שצמרות הקאפקייקס קפצו קלות לאחור בלחיצה וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 20 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים את ציפוי החמאה, ואז מוסיפים את השמנת והמלח, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו לתערובת להתקרר, ואז העבירו לשקית מאפה חד פעמית המצוידת בקצה קטן והשתמשו במילוי הקאפקייקס. זה קצת דביק ומבולגן!;
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
שוש מחרוזת נעליים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
במעבד מזון מערבבים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מוסיפים את סירופ התירס ותמצית הווניל. מערבבים שוב, מקפידים לגרד את דפנות מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוסיפים את השוקולד והדופק עד לאיחוד מלא. זה צריך להיות חלק וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
11
מניחים את הסוכר החום, מלח, חמאה, סירופ תירס, תמצית וניל לתוך מיכל בטוח מיקרוגל, ומבשלים על כוח גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
דיאט קרם סודה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
12
מוציאים ומערבבים לתערובת אחידה.
13
מכניסים את המיכל חזרה למיקרוגל ומבשלים שוב עוד 2 דקות, או עד שהתערובת מבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
14
מוציאים את המיכל מהמיקרוגל ומערבבים פנימה את הסודה לשתייה. זה יהיה קצף למעלה. ריססו קערת נירוסטה גדולה בתרסיס נון סטיק, והניחו בה את הפופקורן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
יוצקים את התערובת החמה מהמיקרוגל על הפופקורן, וזורקים עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
16
מורחים את הפופקורן על מגש גיליון ומזיזים אותו עד שהוא מופרד. אפשר לתערובת להתקרר לפני שכבות על גבי הדובדבן פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ליקוריץ צהוב וירוק
17
בקערה מקציפים יחד את החלבונים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מחממים אותם על ביין מארי עד שהם חמים והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
19
יוצקים את תערובת הסוכר הלבן-ביצה החמה לקערת המיקסר החשמלי ומקציפים גבוה עד שהתערובת מתקררת. עבור לקובץ מצורף ההנעה. כשהמיקסר פועל במהירות בינונית-גבוהה, מוסיפים בהדרגה את החמאה המרוככת עד שהציפוי סמיך, חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1
ממלאים את הקאפקייקס המקוררים בקרמל החמאה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
שוש מחרוזת נעליים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2
מורחים מעל את ציפוי הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מפזרים את תירס הקרמל מעל הדובדבן ומעליו בובת קרם חמאת הווניל. מעל את קרם החמאה עם ממתק מעטפת שוקולד מיני.
פופקורן עובד ממש טוב עם רוזוולט נוצץ ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מנות ראשונות, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות זונין נוצץ רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
זונין נוצץ רוז
מיוצר עם הענב הנרלו המסקלזי הנחשב ביותר, נוצץ צבע הסומק הזה זוהר עם פרי בשל עז ואיכות פרחונית נעימה על האף. עם בועות עדינות וחך חלק, ניתן ליהנות מעושר הוורד הנוצץ הזה בכוחות עצמו במשך שעה שמחה או עם פופקורן וסרט. זה תכליתי וקל להתאמה עם מגוון רחב של מנות ראשונות (חשבו פריכות, פריכות ומעט תבלין) והוא יכול לעבור למנה העיקרית ולממתקים לאחר מכן. העושר של פירות מסיים עם פריכות נקייה.100% ענב נרלו מסקאלי.