קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

קארי בקר בסרי לנקה

קארי בקר בסרי לנקה
קארי בקר בסרי לנקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 48 גרם חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה הביא לך את כלמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. אם יש לכם שום, בשר תבשיל בקר, עלי קארי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במקל הקינמון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת קינמון עם פריכיות קינמון כמו קינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -7 יגידו שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון 83%, המנה הזו סופר. נסו קארי בקר בסרי לנקה, קארי בקר גואן עם חומץ: וינדלו בקר, ו קארי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים את הבקר ומייבשים. כותשים את שיני השום לעיסה ומשלבים אותה עם הג ' ינג ' ר הכתוש.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בקרבקר
2
מוסיפים את החומץ, המלח, הפלפל, אבקת הקארי הקלויה והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
3
מערבבים פנימה את קוביות הבקר וזורקים לציפוי. מניחים בצד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות בשרקוביות בשר
4
מחממים את השמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים את עלי הקארי ורצועות הפנדן. מערבבים את הבצל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
בצלבצל
6
מערבבים פנימה את קוביות הבקר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את מקל הקינמון, תרמילי הל וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
תרמילי הלתרמילי הל
קוביות בשרקוביות בשר
ציפורןציפורן
7
מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
מיםמים
8
מבשלים, מכוסים, על אש נמוכה במשך 1 1/2 שעות או עד שהבשר רך. בדוק את הקארי כל חצי שעה; יתכן שתצטרך להוסיף עוד מים (עד 1 כוס) אם הקארי יבש מדי ונדבק לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את חלב הקוקוס ומחממים. טועמים ומתאימים את התבלינים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
תיבולתיבול

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאנג & ריד עמק נאפה שנין בלאן. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לאנג & ריד נאפה עמק שנין בלאן
לאנג & ריד נאפה עמק שנין בלאן
לאנג & ריד 2015 שנין בלאן – עמק נאפה יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם רמז הכרחי של חלת דבש (אופי זני מסורתי), וביטוי פחות של תפוח הדר. על החיך, הניחוחות משתקפים וניתנים לנוכחות חזקה עוד יותר עם תווי הדרים אקזוטיים תפוחים צהובים, המעניקים לו חמיצות מדויקת. המרקם רך, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, המובילה לחומציות פריכה בהירה, ומוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.