קארי חומוס צמחוני עם לפת
קארי חומוס צמחוני עם לפת נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך לפת, אבקת קארי, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Crock-Pot® בישול איטי חומוס צמחוני קארי, סלט חומוס צמחוני חריף, ו קישואים וקציצות חומוס (צמחוני מדי!).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, כמון, אבקת קארי; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את שעועית חומוס, פלפל אדום, לפת, תירס ורוטב עגבניות. מתבלים בפתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הירקות רכים הקארי התעבה, 1 1/2 עד 2 שעות.