קבבוני דג חרב
קבבוני דג חרב עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . אם יש לכם בצל, פטרוזיליה עלים שטוחים, פלפלים הונגריים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת הסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: קבבוני דג חרב, קבבוני דג חרב טריאקי, ו קבבוני שרימפס דג חרב.
הוראות
מניחים דג חרב במיכל שאינו תגובתי.
מקציפים יחד גרידה, שמן זית, כוסברה, עשבי תיבול ומלח.
יוצקים את המרינדה על דג החרב ומניחים למרינדה במקרר למשך 8 שעות.
חותכים פלפלים ובצל לריבועים בגודל 1 אינץ'. שיפוד המרכיבים שלך סיבוב אותם 1 בכל פעם, ראשון דג החרב, אז כיכר פלפל, ואחריו נתח של בצל, ועגבניות שרי.
מברישים במרינדה וצולים כ -2 דקות מכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. סנטה מרגריטה פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
צהוב קש חיוור. ניחוח נקי ופריך עם רמזים עזים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני יוצא לדרך במתיקות קלה בגימור ארוך ומלא טעם עדין וחריף.