קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

קבבוני דג חרב

קבבוני דג חרב
קבבוני דג חרב עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . אם יש לכם בצל, פטרוזיליה עלים שטוחים, פלפלים הונגריים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת הסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: קבבוני דג חרב, קבבוני דג חרב טריאקי, ו קבבוני שרימפס דג חרב.

הוראות

1
מניחים דג חרב במיכל שאינו תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
2
מקציפים יחד גרידה, שמן זית, כוסברה, עשבי תיבול ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את המרינדה על דג החרב ומניחים למרינדה במקרר למשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4
חותכים פלפלים ובצל לריבועים בגודל 1 אינץ'. שיפוד המרכיבים שלך סיבוב אותם 1 בכל פעם, ראשון דג החרב, אז כיכר פלפל, ואחריו נתח של בצל, ועגבניות שרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
דג חרבדג חרב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מברישים במרינדה וצולים כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. סנטה מרגריטה פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
צהוב קש חיוור. ניחוח נקי ופריך עם רמזים עזים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני יוצא לדרך במתיקות קלה בגימור ארוך ומלא טעם עדין וחריף.