קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

קברים ארקטיים עם ג'לי מלפפון

קברים ארקטיים עם ג'לי מלפפון
קברים ארקטיים עם ג'לי מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לך סוכר, ג'לטין, שמיר זעירים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה טוב. נסו קברים ארקטיים עם ג'לי מלפפון, צרוב החריף הארקטי עם מלפפון להתענג, ו Arctic Char עם מלפפון-פטה להתענג Jalapeño-גבינת עיזים Hush גורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטפוח דגים יבש, ולאחר מכן להעביר, צד העור למעלה, גיליון גדול של פלסטיק לעטוף. מערבבים יחד סוכר, מלח ופלפל, ואז לשפשף 3 כפות של תערובת על עור של דגים. הפוך דגים מעל מעיל עבה עם תערובת סוכר שנותר, ולאחר מכן לארוז שמיר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סוכרסוכר
שמירשמיר
דגיםדגים
מלחמלח
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
לעטוף דגים בחוזקה 2 או 3 שכבות של פלסטיק לעטוף (כדי למנוע דליפה; תערובת מלח יהיה נוזלי כמו תרופות דגים) ולהעביר למחבת אפייה רדודה גדולה. שים תבנית אפייה אחרת או קרש חיתוך על גבי דגים ומשקל למטה עם 3 או 4 פחיות מלאות (על 3 lb סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
תנו לדגים לרפא, להתקרר, להפוך פילה עטוף בערך כל 12 שעות ולאחר מכן להחליף משקל, במשך 36 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
1
לקלף מלפפונים, הקפד להסיר את כל הירוק (עבור ג ' לי ברור), ואז חצי לאורכו וליבה. קוצצים גס מלפפונים פירה במעבד מזון עד חלקה, ואז לנקז מסננת בסדר גדול להגדיר מעל קערה, הקשה קשה על מוצקים כדי לחלץ 2 כוסות נוזל. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
חלץחלץ
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מערבבים יחד מלח 1/2 כוס מלפפון נוזלי בסיר קטן ומפזרים ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
ג ' לטיןג ' לטין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך, ואז לחמם על חום מתון, ערבוב, רק עד ג ' לטין הוא מומס, על 2 דקות. תערובת מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מערבבים לתוך הנותרים 1 1/2 כוסות מלפפון נוזלי יחד עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
ג ' לטיןג ' לטין
חומץחומץ
4
יוצקים תערובת לתוך צלחת זכוכית מרובעת 8 אינץ ומפזרים שברי שמיר, לחיצה בעדינות כדי לצלול. צ ' יל, מכוסה, עד סט, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
1
לפתוח גרבלקים, לזרוק נוזל, בעדינות לגרד את שמיר.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
2
העברת גרבלקס, צד עור למטה, ללוח חיתוך. מחזיק סכין חד מאוד ארוך עם להב דק בזווית של 30 מעלות, חותך גרבלק על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד, נזהר לא לחתוך את העור. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
3
חותכים ג ' לי ל 6 חתיכות ולחלק בין 6 צלחות עם מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
מגישים עם כמה פרוסות של gravlaks.
1
* Gravlaks נרפא יכול להיות סחוט, גירד, ועטוף בניילון נקי, ואז מקורר עד 5 ימים.* ג ' לי יכול להיות מקורר עד 4 ימים
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק