קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

קובצי Cookie של שבע שכבות

קובצי Cookie של שבע שכבות
עוגיות שבע שכבות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, צבעי מאכל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות. נסו עוגיות שכבת מנטה, עוגיות שבע שכבות איטלקיות (Tricolores), ו עוגיות בר קסומות רכות ולעיסות עם שבע שכבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה ותחתית שורה עם נייר שעווה, עוזב 2 אינץ ' overhang על 2 קצוות, ואז נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים לבנים במערבל מצויד מצורף whisk במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הוסף 1/4 כוס סוכר קצת בכל פעם, פועם במהירות גבוהה עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מעט מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
העבר לקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לעבור כדי משוט מצורף, ואז להכות יחד להדביק שקדים הנותרים 3/4 כוס סוכר עד היטב מעורבב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
מוסיפים חמאה ומכה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מוסיפים חלמונים ותמצית שקדים ומכים עד בשילוב היטב, על 2 דקות. להפחית את המהירות עד נמוך, ולאחר מכן להוסיף קמח ומלח ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מקפלים חצי תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שקדים כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
9
מחלקים את הבלילה בין 3 קערות. מערבבים צבע מאכל אדום לתוך צבע מאכל אחד וירוק לתוך אחר, עוזב את המישור אצווה השלישי. הניחו בצד את הבלילה הלבנה. הבלילה הירוקה צמרמורת, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים הבלילה אדומה למחבת מוכנה ולהפיץ באופן שווה עם מרית אופסט (שכבה תהיה על 1/4 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים שכבה אדומה 8 עד 10 דקות, עד רק להגדיר. (חשוב undercook.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
באמצעות overhang נייר, להעביר שכבת מתלה כדי מגניב, על 15 דקות. מחבת נקייה, ואז קו עם נייר שעווה ונייר חמאה באותו אופן כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים שכבה לבנה במחבת מוכנה עד רק להגדיר. כמו שכבת לבן אופה, להביא הבלילה הירוקה לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
העבר שכבה לבנה למתלה. הכן מחבת כמו לעיל, ואז אופים שכבה ירוקה באותו אופן כמו קודם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
העברה למתלה כדי מגניב.
16
כאשר כל השכבות קרירות, הפוך ירוק על גבי תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר שעווה. להשליך נייר מן השכבה ולהפיץ עם חצי שימורים. הפוך לבן על גבי שכבה ירוקה, זורק נייר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מורחים עם שימורים שנותרו. הפוך שכבה אדומה על גבי שכבה לבנה וזרוק נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
18
מכסים בניילון נצמד ומשקל עם תבנית אפייה גדולה. תרגע לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
19
הסר משקל ניילון נצמד. להביא שכבות לטמפרטורת החדר. ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
הסר מהחום. שמור שוקולד על פני מים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
21
קצוות קצוות של שכבות מורכבות עם סכין משונן ארוך. במהירות להפיץ חצי שוקולד בשכבה דקה על גבי עוגה. צ ' יל, חשוף, עד שוקולד הוא מוצק, כ -15 דקות. מכסים בגיליון אחר של נייר שעווה ומניחים דף אפייה נוסף למעלה, ואז הופכים את העוגה לגיליון ומסירים נייר. התפשט במהירות עם שוקולד שנותר. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
22
חותכים לאורכו לרצועות 4.
23
חותכים רצועות לרוחב לעוגיות 3/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
1
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'