קובצי Cookie של שבע שכבות
עוגיות שבע שכבות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, צבעי מאכל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות. נסו עוגיות שכבת מנטה, עוגיות שבע שכבות איטלקיות (Tricolores), ו עוגיות בר קסומות רכות ולעיסות עם שבע שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה ותחתית שורה עם נייר שעווה, עוזב 2 אינץ ' overhang על 2 קצוות, ואז נייר חמאה.
מקציפים לבנים במערבל מצויד מצורף whisk במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות.
הוסף 1/4 כוס סוכר קצת בכל פעם, פועם במהירות גבוהה עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מעט מבריק.
לעבור כדי משוט מצורף, ואז להכות יחד להדביק שקדים הנותרים 3/4 כוס סוכר עד היטב מעורבב, על 3 דקות.
מוסיפים חמאה ומכה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים חלמונים ותמצית שקדים ומכים עד בשילוב היטב, על 2 דקות. להפחית את המהירות עד נמוך, ולאחר מכן להוסיף קמח ומלח ומערבבים עד רק בשילוב.
מקפלים חצי תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שקדים כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים את הבלילה בין 3 קערות. מערבבים צבע מאכל אדום לתוך צבע מאכל אחד וירוק לתוך אחר, עוזב את המישור אצווה השלישי. הניחו בצד את הבלילה הלבנה. הבלילה הירוקה צמרמורת, מכוסה.
יוצקים הבלילה אדומה למחבת מוכנה ולהפיץ באופן שווה עם מרית אופסט (שכבה תהיה על 1/4 אינץ ' עבה).
אופים שכבה אדומה 8 עד 10 דקות, עד רק להגדיר. (חשוב undercook.)
באמצעות overhang נייר, להעביר שכבת מתלה כדי מגניב, על 15 דקות. מחבת נקייה, ואז קו עם נייר שעווה ונייר חמאה באותו אופן כמו לעיל.
אופים שכבה לבנה במחבת מוכנה עד רק להגדיר. כמו שכבת לבן אופה, להביא הבלילה הירוקה לטמפרטורת החדר.
העבר שכבה לבנה למתלה. הכן מחבת כמו לעיל, ואז אופים שכבה ירוקה באותו אופן כמו קודם.
כאשר כל השכבות קרירות, הפוך ירוק על גבי תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר שעווה. להשליך נייר מן השכבה ולהפיץ עם חצי שימורים. הפוך לבן על גבי שכבה ירוקה, זורק נייר.
מורחים עם שימורים שנותרו. הפוך שכבה אדומה על גבי שכבה לבנה וזרוק נייר שעווה.
מכסים בניילון נצמד ומשקל עם תבנית אפייה גדולה. תרגע לפחות 8 שעות.
הסר משקל ניילון נצמד. להביא שכבות לטמפרטורת החדר. ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה.
הסר מהחום. שמור שוקולד על פני מים.
קצוות קצוות של שכבות מורכבות עם סכין משונן ארוך. במהירות להפיץ חצי שוקולד בשכבה דקה על גבי עוגה. צ ' יל, חשוף, עד שוקולד הוא מוצק, כ -15 דקות. מכסים בגיליון אחר של נייר שעווה ומניחים דף אפייה נוסף למעלה, ואז הופכים את העוגה לגיליון ומסירים נייר. התפשט במהירות עם שוקולד שנותר. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
חותכים רצועות לרוחב לעוגיות 3/4 אינץ ' רחב.
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 2 שבועות.