קוגל תפוחי אדמה גביני
קוגל תפוחי אדמה גביני נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוגל תפוחי אדמה גביני, קוגל תפוחי אדמה, ו קוגל תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה במסננת וסוחטים את הלחות.
בקערה גדולה לשלב ביצים, מלח, פלפל, שמן ובצל.
מניחים תפוחי אדמה וגבינה בקערה ומערבבים היטב.
יוצקים תערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה. להעלות חום ל 450 מעלות F (230 מעלות C) ואופים במשך 5 עד 10 דקות עד השחמה, לשרת חם.