קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קוגל תפוחי אדמה גביני

קוגל תפוחי אדמה גביני
קוגל תפוחי אדמה גביני נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוגל תפוחי אדמה גביני, קוגל תפוחי אדמה, ו קוגל תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחי אדמה במסננת וסוחטים את הלחות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בקערה גדולה לשלב ביצים, מלח, פלפל, שמן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים תפוחי אדמה וגבינה בקערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים תערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה. להעלות חום ל 450 מעלות F (230 מעלות C) ואופים במשך 5 עד 10 דקות עד השחמה, לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן