קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

קונכיות אפויות עם פסטו, מוצרלה ורוטב בשר

קונכיות אפויות עם פסטו, מוצרלה ורוטב בשר
אם יש לך עגבניות משומר, קונכיות פסטה, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרד ממולא פגזים עם רוטב בשר, ספגטי ברוטב בשר ומתכון מוצרלה, ו פסטו ופטריות מוצרלה פריכות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן תבנית אפייה גדולה (כ 9 על 13 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
במחבת נירוסטה גדולה, מחממים את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים, לשבור אותו, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מסננים כל עודף שומן.
6
מוסיפים את העגבניות והמלח למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפגזים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לנקז ולזרוק עם הרוטב. שים חצי הפסטה לתוך צלחת אפייה מוכן העליון עם חצי מוצרלה ו 2 כפות של פרמזן. חזור עם שאר הפסטה, מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
אופים עד מבעבע, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
וריאציה: כמעט כל גבינה רכה יחסית, קלה יהיה טעם טוב כאן. אתה יכול לנסות פונטינה במקום מוצרלה, או אפילו גאודה או Havarti.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
HavartiHavarti
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גאודהגאודה
12
המלצת יין: מנה חזקה זו עם הבשר והעגבניות שלה קוראת ליין אדום אמיץ מאיטליה. הגוף הבינוני של קיאנטי קלאסיקו ריסרבה, טעם דובדבן מיובש, חומציות גבוהה וטאנינים מתונים ימלאו את החשבון בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר