קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

קונכיות אפויות עם פסטו, מוצרלה ורוטב בשר

קונכיות אפויות עם פסטו, מוצרלה ורוטב בשר
אם יש לך עגבניות משומר, קונכיות פסטה, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרד ממולא פגזים עם רוטב בשר, ספגטי ברוטב בשר ומתכון מוצרלה, ו פסטו ופטריות מוצרלה פריכות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שמן תבנית אפייה גדולה (כ 9 על 13 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
במחבת נירוסטה גדולה, מחממים את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים, לשבור אותו, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מסננים כל עודף שומן.
6
מוסיפים את העגבניות והמלח למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפגזים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
לנקז ולזרוק עם הרוטב. שים חצי הפסטה לתוך צלחת אפייה מוכן העליון עם חצי מוצרלה ו 2 כפות של פרמזן. חזור עם שאר הפסטה, מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
אופים עד מבעבע, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
וריאציה: כמעט כל גבינה רכה יחסית, קלה יהיה טעם טוב כאן. אתה יכול לנסות פונטינה במקום מוצרלה, או אפילו גאודה או Havarti.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
HavartiHavarti
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גאודהגאודה
12
המלצת יין: מנה חזקה זו עם הבשר והעגבניות שלה קוראת ליין אדום אמיץ מאיטליה. הגוף הבינוני של קיאנטי קלאסיקו ריסרבה, טעם דובדבן מיובש, חומציות גבוהה וטאנינים מתונים ימלאו את החשבון בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'