קונכיות ממולאות בגבינה וירקות
קליפות ממולאות גבינה וירקות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך בצל, זיתים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צ'דר-ירקות ממולאים פגזים, צדפות ממולאות ארוזות ירקות, ו קונכיות ממולאות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני עד חם. מבשלים בצל, פלפל ושום בשמן 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז.
להוסיף קישואים; לבשל 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים זיתים ו 1/4 כוס רוטב הפסטה. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, ביצה, גבינת פרמזן ו 1/2 כוס של תערובת הגבינה מגורר. מערבבים בתערובת קישואים עד מעורבב היטב.
ממלאים כל פגז פסטה מבושל עם כ 2 כפות תערובת קישואים.
יוצקים רוטב פסטה הנותרים על פגזים.
מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה מגורר.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.