קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

קונכיות ממולאות ברוטב בשר

קונכיות ממולאות ברוטב בשר
הכנת קונכיות ממולאות ברוטב בשר אורכת כשעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה עיקרית זו מכילה 398 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. תמורת 2.39 דולר למנה , מתכון זה מכסה 34% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-8 סועדים. אם יש לכם תרד, גבינת מוצרלה, אורגנו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 77% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קונכיות ממולאות בדג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון , קונכיות ממולאות צמחוניות , וקונכיות ים ענקיות ממולאות או מניקוטי .

הוראות

1
מבשלים את קליפות הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים, במחבת, מטגנים את הבשר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מוסיפים את רוטב העגבניות, העגבניות, חצי כפית אורגנו ובזיליקום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, ערבבו את הביצים, גבינת הקוטג', התרד, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, מלח מתובל ואת יתרת האורגנו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
סננו את קליפות הפסטה; קררו מעט. מלאו בתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מורחים כוס אחת של רוטב בשר בכל אחת משתי תבניות אפייה משומנות בגודל 28x18 ס"מ; מסדרים את הקונכיות מעל הרוטב בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
יוצקים את שארית רוטב הבשר על הקונכיות. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 40-50 דקות או עד שמדחום מראה 71 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות