קונפי ברווז
קונפי ברווז דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2223 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 226g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 12 אוהדים. גשו לסופר וקנו שומן ברווז שניתנו, שום, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: קונפי ברווז, קונפי ברווז, ו מהו קונפי ברווז.
הוראות
מתבלים את רגלי הברווז במלח כשר משני הצדדים.
שימו אותם בשקית גדולה שניתן לאטום.
מוסיפים את גרידת לימון ופרוסות, שום, allspice פירות יער, גרגרי ערער ותימין טרי. חותם, ולעסות את רגלי הברווז דרך השקית עד שכל המרכיבים מפוזרים באופן שווה. מקררים למשך 24 שעות כדי להשרות.
מחממים התנור ל 200 מעלות F (93 מעלות C).
הסר את רגלי הברווז מן המרינדה. יש לשטוף אותם ולייבש אותם.
מניחים את שאר התוכן של התיק לתוך החלק התחתון של צלחת בטוח תנור רק גדול מספיק כדי להחזיק את הרגליים בשכבה אחת, עדיף ברזל יצוק אמייל או זכוכית. מסדרים את רגלי הברווז בצד העור למטה בצלחת.
יוצקים את שומן הברווז לסיר קטן וחמים על חום נמוך עד לנוזל.
יוצקים על רגלי הברווז עד שהם מכוסים לחלוטין. אם הרגליים אינן מכוסות, אתה יכול למלא אותו עם קצת שמן זית. כמו הרגליים לבשל, יותר שומן יהיה שניתנו מן העור. כסה את הצלחת במכסה.
אופים במשך 6 עד 7 שעות בתנור שחומם מראש, עד הבשר מושך בקלות מן העצם.
הסר את רגלי הברווז מן השומן ומניח במיכל sealable. אתה יכול להשאיר את העצמות או להסיר אותם. ודא שיש מקום בחלק העליון של המיכל. מסננים את כל המוצקים מן השומן הנותר ולהשליך את המוצקים.
יוצקים את השומן על הברווז במיכל, מכסים לחלוטין. לאטום ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר הצנצנת הוא מגניב, במקום במקרר ולתת את התרופה בשר ברווז במשך 2 חודשים. שמור כל שאריות שומן ברווז לשימושים אחרים.