קונפי עוף פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קונפי עוף פריך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 18184 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 1971 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רגלי עוף, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו לביבות פריך עם קונפי עוף וביצים, קונפי עוף, ו קונפי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
טפיחת עוף יבשה. "זה עוזר למלח ופלפל להמשיך באופן שווה."
מערבבים מלח ופלפל ומפזרים על עוף. שים 4-או 5-qt. תנור הולנדי לארגן שום וטימין sprigs על גבי. כיסוי וצינה לפחות 12 שעות ועד
מוסיפים שומן ברווז עוף; חם על הכיריים מעל החום הנמוך ביותר, מכוסה, עד שומן נמס, על 20 דקות. זה צריך לכסות לחלוטין את העוף; אם זה לא, להוסיף יותר.
אופים עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג, לפחות 8 שעות ועד
באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר עוף 9-by 13-in. אפיית צלחת וצינה. המתן לשומן נמס להתקרר, ולאחר מכן מצקת לתוך מכולות וצינה לשימוש עתידי. להשאיר מאחור את השום ועשבי תיבול בתחתית הסיר וכל מיצי בשר ג ' לטין מדי. אם אתה לא מתכנן להשתמש בכל העוף מיד, לכסות אותו עם שומן נוזלי עדיין; זה ישמור, מכוסה במקרר, במשך כמה חודשים. (למעשה, בימים ההם, טבחים שמרו אותו בטמפרטורת חדר מגניב במשך שבועות.) "אתה יכול להשתמש בשומן כדי לבשל. בפעם הבאה שאתה עושה עוף צלוי, במקום שמן זית, לשים את השומן הזה על זה. או לצחצח אותו על לחם בגריל."
כדי להשתמש confit, פריך אותו: כפית בישול שומן למחבת עמוקה, רחבה. אם העוף כבר צונן בשומן, להעביר גיליון אפייה לגרד את השומן.
חום שומן מעל חום בינוני עד שהוא מגיע בין 275 ו 300 על מדחום מטגנים עמוק.
הוסף רגלי עוף, צד העור למטה. "אם הם לא באמת לרחוש, השומן הוא לא חם מספיק. כמו כן, רגלי עוף קרות הולכות להוריד את הטמפרטורה של השומן שלך, כך להגביר את החום לסביבות 350."
קוק, התאמת חום כדי לשמור על הטמפרטורה בין 275 ו 300, עד עוף הוא השחמה קלות פריך, 10 עד 12 דקות, מפנה פעם אחת. "דגש על מקבל עור פריך נחמד על העוף, לא רק על הזמן שנדרש."באמצעות מלקחיים (וכפית מחוררת אם אתה צריך את זה, כדי לעזור להחזיק את העוף רך מאוד, עדין יחד), להעביר עוף למדף להגדיר מעל תבנית אפייה מסגרת לנקז. עכשיו הוא מוכן לאכול.
* מצא שומנים אלה בכמה אטליז ובחנויות מכולת מצוידות היטב.