קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות86
מגזין

קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!)

קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!)
קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!) might be just the אפריקה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. גשו לסופר וקנו גזר לבן, חתיכות עוף, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוף וקוסקוס בצפון אפריקה, סלט קוסקוס ורימונים בצפון אפריקה, ו שרימפס מתובל בצפון אפריקה + ירקות קיץ קלוי קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק קוצצים את הבצל וטוחנים את השום ומניחים אותו במחבת גדולה וכבדה עם הבשר או העוף, ראס אל האנוט ומעט שמן זית. מטגנים בעדינות כדי לאטום את הבשר / עוף. אני משתמש סיר הלחץ שלי pr גדול תבשיל ברזל יצוק בשביל זה.קוצצים את הגזר, גזר לבן וקורט לשישים.
מרכיבים שתצטרך
Ras El HanoutRas El Hanout
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בשר טחוןבשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/4 של ולגסות לקצוץ את השוודי. קוצצים khourchef או סלרי בערך באותו גודל כמו גזר. (לקלף את הגזר, תפוחי אדמה, גזר לבן ושוודי).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
גזר לבןגזר לבן
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטבגהרוטבגה
3
מוסיפים את הירקות לבשר יחד עם 1L של מים ולהפוך את החום כך שהם מתחילים להתבשל. אם באמצעות צ ' ילי להוסיף אותו עכשיו, יחד עם מלח ופלפל. אם בישול במחבת רגילה ואז לבשל במשך 40 דקות ככה. אם משתמשים בסיר הלחץ כמוני, אז 20 דקות יספיקו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את העגבניות, אפוני חומוס ונענע מיובש 1 / 2l יותר מים או מספיק כדי ליצור עקביות "תבשיל".חזור לחום ומבשל במחבת במשך 30 דקות נוספות ואם באמצעות סיר לחץ ואז לבשל על med כדי גבוה במשך 25 דקות נוספות.קח חבילת 500 גרם של קוסקוס בינוני ויוצקים לתוך gas ' a אם יש לך אחד. אם לא תמצא את הקערה הגדולה ביותר שיש לך. בחר את כל 'ביטים' ומפזרים מים - על 50mls ו כפית מלח על הקוסקוס ולהשתמש ביד שלך לשפשף 1/2 כפית שמן דרך הקוסקוס כדי לעצור את זה דבק. מלא couscousier או steamer חצי מלא עם קוסקוס (כפי שהוא מתנפח).כאשר אתה 1st לב קיטור מגיע מהקוסקוס, לספור 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הספינה, במקום gas 'a ולהשתמש בידיים שלך כדי "לפתוח" את הקוסקוס (לשפשף אותו יחד בין הידיים כדי להסיר גושים). זה חם מאוד ואתה צריך לשמור להרטיב את היד עם מים קרים ומפזרים קצת על הקוסקוס.חזור אל ספינת הקיטור כאשר נפתח ביסודיות. חזור על התהליך של אידוי ופתיחה פעמיים נוספות.לבסוף להסיר מן הספינה ואת המקום בחזרה gas ' a. Open בפעם האחרונה לשפשף כף של ghee או smen לתוך קוסקוס יחד עם 2tsp של חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מנטה מיובשתמנטה מיובשת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גיגי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תבשילתבשיל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מגישים את הקוסקוס ב gas 'a עם רוטב על גבי כמו סגנון מסורתי או טג 'ין וכו'. בדרך כלל אנחנו מניחים את הבשר/עוף במקום - 1 עבור כל אורח לקשט את הקוסקוס עם הירקות לפני משליכה חלק מהרוטב מעל.אם השתמשת צ ' ילי, לשים אותו על צלחת ולתת לאנשים לעזור לעצמם את זה!
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין

מרכיבים

21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק2ביוןסלרי (או חורצ'ף)סלרי (או חורצ'ף)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומוס, סחוטחומוס, סחוט21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים (קישואים)קישואים (קישואים)500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה1צביטהמנטה מיובשתמנטה מיובשת3שיני שוםשיני שום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ghee (smen)ghee (smen)1גדולפלפל צ'ילי ירוק (האלג' יראי) (אופציונלי)פלפל צ'ילי ירוק (האלג' יראי) (אופציונלי)2(חוֹרֶף)¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה8ריבס, קצוץ טרי או קפוא2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גדול20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות1גזר לבןגזר לבן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניית שזיפים משומרים, מומסתעגבניית שזיפים משומרים, מומסת2largesתפוחי אדמהתפוחי אדמה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תערובת תבלינים ראס אל האנוטתערובת תבלינים ראס אל האנוט8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל8צלעות כבש או 8 חתיכות עוף ללא עור, על עצם אבל עור & שומן חינם במידת האפשרצלעות כבש או 8 חתיכות עוף ללא עור, על עצם אבל עור & שומן חינם במידת האפשר0שוודי או 1/4 לפתשוודי או 1/4 לפת1(חוֹרֶף)שמן חמניות או 1/2 כפות שמן צמחישמן חמניות או 1/2 כפות שמן צמחי1זכוכית1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: Pinotage, ריזלינג, Chenin Blanc

פינוטג', ריזלינג וצ ' נין בלאן הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. משחק הגראהם בק ריזרב פינוטאג ' עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
גרהם בק משחק מילואים Pinotage
גרהם בק משחק מילואים Pinotage
זן "דרום אפריקאי גאה" מציג ניחוחות של דובדבנים בשלים, תותים ושזיפים עם פירות יער אדומים בשלים ותבלינים על החיך. יין מובנה ומאוזן היטב זה מתגמל עם mouthfeel עסיסי אך אלגנטי טאנינים רכים משיי. ליהנות עם תבשילים מבושלים איטיים, פילה, פסטות, גבינות חזקות או ברביקיו מיושן טוב.