קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!) might be just the אפריקה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. גשו לסופר וקנו גזר לבן, חתיכות עוף, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוף וקוסקוס בצפון אפריקה, סלט קוסקוס ורימונים בצפון אפריקה, ו שרימפס מתובל בצפון אפריקה + ירקות קיץ קלוי קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
דק קוצצים את הבצל וטוחנים את השום ומניחים אותו במחבת גדולה וכבדה עם הבשר או העוף, ראס אל האנוט ומעט שמן זית. מטגנים בעדינות כדי לאטום את הבשר / עוף. אני משתמש סיר הלחץ שלי pr גדול תבשיל ברזל יצוק בשביל זה.קוצצים את הגזר, גזר לבן וקורט לשישים.
מרכיבים שתצטרך
Ras El Hanout
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
בשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/4 של ולגסות לקצוץ את השוודי. קוצצים khourchef או סלרי בערך באותו גודל כמו גזר. (לקלף את הגזר, תפוחי אדמה, גזר לבן ושוודי).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
גזר לבן
צרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטבגה
3
מוסיפים את הירקות לבשר יחד עם 1L של מים ולהפוך את החום כך שהם מתחילים להתבשל. אם באמצעות צ ' ילי להוסיף אותו עכשיו, יחד עם מלח ופלפל. אם בישול במחבת רגילה ואז לבשל במשך 40 דקות ככה. אם משתמשים בסיר הלחץ כמוני, אז 20 דקות יספיקו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את העגבניות, אפוני חומוס ונענע מיובש 1 / 2l יותר מים או מספיק כדי ליצור עקביות "תבשיל".חזור לחום ומבשל במחבת במשך 30 דקות נוספות ואם באמצעות סיר לחץ ואז לבשל על med כדי גבוה במשך 25 דקות נוספות.קח חבילת 500 גרם של קוסקוס בינוני ויוצקים לתוך gas ' a אם יש לך אחד. אם לא תמצא את הקערה הגדולה ביותר שיש לך. בחר את כל 'ביטים' ומפזרים מים - על 50mls ו כפית מלח על הקוסקוס ולהשתמש ביד שלך לשפשף 1/2 כפית שמן דרך הקוסקוס כדי לעצור את זה דבק. מלא couscousier או steamer חצי מלא עם קוסקוס (כפי שהוא מתנפח).כאשר אתה 1st לב קיטור מגיע מהקוסקוס, לספור 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הספינה, במקום gas 'a ולהשתמש בידיים שלך כדי "לפתוח" את הקוסקוס (לשפשף אותו יחד בין הידיים כדי להסיר גושים). זה חם מאוד ואתה צריך לשמור להרטיב את היד עם מים קרים ומפזרים קצת על הקוסקוס.חזור אל ספינת הקיטור כאשר נפתח ביסודיות. חזור על התהליך של אידוי ופתיחה פעמיים נוספות.לבסוף להסיר מן הספינה ואת המקום בחזרה gas ' a. Open בפעם האחרונה לשפשף כף של ghee או smen לתוך קוסקוס יחד עם 2tsp של חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מנטה מיובשת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
גי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תבשיל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מגישים את הקוסקוס ב gas 'a עם רוטב על גבי כמו סגנון מסורתי או טג 'ין וכו'. בדרך כלל אנחנו מניחים את הבשר/עוף במקום - 1 עבור כל אורח לקשט את הקוסקוס עם הירקות לפני משליכה חלק מהרוטב מעל.אם השתמשת צ ' ילי, לשים אותו על צלחת ולתת לאנשים לעזור לעצמם את זה!
פינוטג', ריזלינג וצ ' נין בלאן הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. משחק הגראהם בק ריזרב פינוטאג ' עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.