קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות12
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Coq au Vin. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך קוניאק, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה, כבדה ומשחימים את העוף מעל חום בינוני-גבוה, כ -5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
לנקז את החמאה, לשפוך את הקוניאק על העוף, ו flamb.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
קוניאקקוניאק
4
הוסף מספיק יין רק כדי לכסות את העוף, ולאחר מכן להוסיף את זר garni. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 30 דקות, או עד מכרז. בדוק את חתיכות הבשר הלבן הראשון, ואם נעשה, להעביר מגש חם בעוד הבשר הכהה ממשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
6
בינתיים, להמס את החמאה שנותרה במחבת אחרת ולשחום את הבצל חזיר מלח. לאחר מכן לכסות ולבשל לאט מאוד במשך כ 20 דקות, או עד הבצל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
8
כאשר העוף הוסר מן המחבת, degrease את הרוטב ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הוסף את beurre mani קצת בכל פעם עד הרוטב התעבה מעט. תקן את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
רוטברוטב
10
מוסיפים את הבצל, חזיר מלח, פטריות לעוף, ושופכים את הרוטב על כל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חזיר מלחחזיר מלח
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
רוטברוטב
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

ציוד