קוק - או - וין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Coq au Vin. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך קוניאק, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה, כבדה ומשחימים את העוף מעל חום בינוני-גבוה, כ -5 דקות בכל צד.
לנקז את החמאה, לשפוך את הקוניאק על העוף, ו flamb.
הוסף מספיק יין רק כדי לכסות את העוף, ולאחר מכן להוסיף את זר garni. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 30 דקות, או עד מכרז. בדוק את חתיכות הבשר הלבן הראשון, ואם נעשה, להעביר מגש חם בעוד הבשר הכהה ממשיך לבשל.
בינתיים, להמס את החמאה שנותרה במחבת אחרת ולשחום את הבצל חזיר מלח. לאחר מכן לכסות ולבשל לאט מאוד במשך כ 20 דקות, או עד הבצל מכרז.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 4 דקות.
כאשר העוף הוסר מן המחבת, degrease את הרוטב ולהביא לרתיחה.
הוסף את beurre mani קצת בכל פעם עד הרוטב התעבה מעט. תקן את התיבול.
מוסיפים את הבצל, חזיר מלח, פטריות לעוף, ושופכים את הרוטב על כל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;