קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קוקוס פקאן לחמניות

קוקוס פקאן לחמניות
החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: לחמניות פקאן, לחמניות פקאן, ו לחמניות קינמון פקאן.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוציאים בצק מקל לחם מהצינור (לא לפרוש); חותכים לשמונה פרוסות בעזרת סכין משוננת. טובלים את שני הצדדים של כל פרוסה בסוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
בצק מקל לחםבצק מקל לחם
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
מניחים בתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מורחים עם ציפוי; מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים חם.