קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קוקטייל לובסטר-אבוקדו

קוקטייל לובסטר-אבוקדו
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, עלי גרגיר נחלים, דבש וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: קוקטייל שרימפס, אננס ואבוקדו (קוקטייל De Camarones con Piña y Aguacate), בר קוקטייל שרימפס: רוטב קוקטייל קלאסי, קרם אבוקדו, Remoulade, ו קוקטייל סלט לובסטר.

הוראות

1
לטאטא את מיץ ליים, דבש, חזרת, רוטב ווסטרשייר, רוטב חם, טרגון, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקפלים בעדינות את הלובסטר, אבוקדו וגרס.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
מגישים בכוסות שוט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נורהנורה
4
צילום: מארק פיטרסון

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר גיל יש גם ניחוח מצומק, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אבל מאוחר יותר מתחזק ולאחר מכן שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכה וכבד אווז.