המתכון של שוקולד קורנפון עם רוטב שוקולד מקסיקני חם יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כשעה ו-10 דקות. אתה מקבל לחם שמגיש 6. מנה אחת מכילה 1120 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-76 גרם שומן. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תמצית וניל, אבקת אפייה, סוכר וסוכר. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקו חם מתובל מקסיקני עם גלידה מאובקת באבקת צ'ילי, שוקולד תפוז בומבה אלסקה עם רוטב שוקולד חם, ופירות שוקולד ושקדים עם רוטב שוקו חריף.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מחמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' ומרפדים את התחתית בדיסק של נייר אפייה.
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את השוקולד בסיר כפול על מים רותחים ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מסירים מהאש ומצננים מעט.
4
טורפים יחד את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת הצ'ילי, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה. מערבבים פנימה את הביצים והחמאה ולאחר מכן מערבבים פנימה את השוקולד המומס. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים במשך 18 עד 20 דקות. מצננים בתבנית על רשת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לאחר שהלחם מתקרר, שוברים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומורחים בתחתית תבנית אפייה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מקציפים יחד את הסוכר והחלמונים בקערה גדולה עד להבהרת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
טורפים פנימה את השוקולד המומס, החלב, השמנת ותמצית הווניל עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
בעזרת מסננת דקה, מסננים את הרפרפת על נתחי הלחם. לוחצים על נתחי הלחם כך שיהיו ספוגים בתערובת הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מניחים את התבנית בתבנית צלייה וממלאים את תבנית הצלייה עד מחציתה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
אופים במשך 40 דקות או עד שהקרם מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מוציאים ומצננים על רשת 30 דקות לפני ההגשה. מומלץ להגיש חם. זורקים לקערות ומטפטפים את רוטב השוקולד המקסיקני החם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מביאים שמנת כבדה ומקלות קינמון לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מסירים מהאש ומניחים לתלול 15 דקות.
14
מסירים את מקלות הקינמון, מוסיפים את השוקולד והסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מערבבים פנימה את השקדים ומעבירים לקנקן קטן. לשמור על חם.;
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות את Juve & Camps Reserva de la Familia ל-40 שנה Cuvee Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.