קטשופ מנגו חריף
קטשופ מנגו חריף לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו יש 54 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קינמון הקרקע, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 21%, וזה די רע. מתכונים דומים: קטשופ מנגו, קטשופ מנגו, ו קטשופ חריף.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את הקינמון, פלפל אנגלי, ציפורן והבנרו ומבשלים דקה 1 נוספת.
מוסיפים את המנגו וממשיכים לבשל עד לריכוך, בערך 5 עד 7 דקות.
מניחים את תערובת המנגו לקערה של מעבד מזון, מוסיפים את החומץ ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.