קייל, Andouille, צדפה, שעועית לבנה, ו Piment d ' esplette - אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא שאלוט, תפוז דם, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו מרק שעועית לבנה עם Andouille & כרוב ירוק, שעועית לבנה מטוגנת עם רוטב קסולה, ו מרק שעועית לבנה עם Andouille וירקות Collard (מתכונים דומים).
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.