קושימומחה
מוכן ב84 שעות, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות39
מגזין

קימצ'י כרוב נאפה בסיסי (קימצ' י)

קימצ'י כרוב נאפה בסיסי (קימצ' י)
קימצ'י כרוב נאפה בסיסי (קימצ' י) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם אבקת פלפל קוריאני, מים, שרימפס קוריאני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 84 שעות ו-25 דקות. נסו קימצ'י / קימצ' י/גימצ'י (כרוב מתובל קוריאני מותסס), כרוב נאפה פשוט קימצ'י, ו כרוב נאפה וגזר קימצ'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הכרוב חצי לאורכו, ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 2 אינץ', להשליך את קצה השורש.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2
מניחים בקערה גדולה, מפזרים את המלח, ולזרוק עם הידיים עד הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף מספיק מים קרים רק כדי לכסות (כ 12 כוסות), וודא הכרוב שקוע (זה בסדר אם כמה עלים לשבור את פני השטח). מכסים בניילון נצמד או בתבנית אפייה ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מניחים מסננת בכיור, לנקז את הכרוב, ולשטוף עם מים קרים. בעדינות לסחוט את הנוזל העודף ולהעביר לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את שאר החומרים בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הכרוב וזורקים עם הידיים עד בשילוב שווה והכרוב מצופה היטב בתערובת. לארוז את התערובת בחוזקה לתוך צנצנת זכוכית נקי 2 ליטר או 2 ליטר עם מכסה הידוק ולאטום את הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
7
בואו לשבת במקום קריר, חשוך במשך 24 שעות (התערובת עשויה בועה). פתח את הצנצנת כדי לאפשר לגזים לברוח, ואז לסגור מחדש ולשמור בקירור לפחות 48 שעות לפני האכילה (קימצ ' י הוא הטוב ביותר לאחר תסיסה על 1 שבוע). להכניס למקרר עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.