קינואה טבעונית-קישואים בגריל ממולאים
קישואים טבעונים ממולאים בקינואה בגריל יכול להיות רק את המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 180 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, קשיו, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. האוכל הביא לך אותו. נסו קינואה טבעונית-קישואים בגריל ממולאים, פנקייק קינואה זוקיני טבעוני, ו קציצות טבעוניות קינואה עם פסטה קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים ואת קשיו בבלנדר ולתת לשבת עד שהתרכך, על 2 שעות.
מוסיף את השמן, שום, מלח נמדד, כמון, ו קאיין להתמזג עד חלקה.
העברה לסיר בינוני.יש לשטוף את הקינואה במסננת מתחת למים קרים עד שהמים זורמים.
העברה לסיר עם תערובת קשיו ומערבבים לשלב.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת, עד התרמילים החיצוניים הלבנים על קינואה יש צץ, חושף חרוזים קטנים שקופים, על 15 עד 20 דקות. (בעוד הקינואה מתבשלת, לחמם את הגריל ולהכין את הקישואים.)
מחממים גריל פחם או גז לגובה בינוני (כ 191° עד425).
חותכים כל קישואים חצי לאורכו. באמצעות כף קטנה, לגרוף החוצה ולהשליך את הבשר, משאיר על 1/4 אינץ ' שלם סביב הקצה החיצוני.
מניחים את חצאי הקישואים על תבנית אפייה.
מברשת בתוך ומחוץ של חצאי קישואים עם כל השמן, ולאחר מכן בנדיבות העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל; להפריש.כאשר תערובת קינואה מוכנה, לחלק אותו באופן שווה בין חצאי קישואים, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, שטוח. סגור את חצאי הקישואים, התאמת החצאים במידת האפשר, כדי כריך המילוי. Secure כל קישואים עם 4 קיסמים, חוצה 2 קיסמים בכל קצה.
שים את הקישואים הממולאים על הגריל. סגור את הגריל ומבשל עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 6 דקות. בזהירות להפוך את הקישואים מעל, לסגור את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני ואת המילוי מחומם דרך, על 5 עד 6 דקות יותר.
מעבירים למגש הגשה, מסירים את הקיסמים ומגישים.