קינוח ג'ינג'ר-אפרסק
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 303 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות לכי לחנות ותקני אפרסקים, פקאן, יוגורט אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, אפרסק קראמבל קינוח, ו קינוח אושר אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוגיות ו 1/2 חתיכות פקאן כוס מעבד מזון. לכסות ולעבד עד כתוש.
מוסיפים חמאה; תהליך עד מעורב. לחץ באופן שווה במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד שהמרכז מוגדר כאשר נגע קלות. מגניב לגמרי, בערך 25 דקות.
מורחים יוגורט קפוא על קרום מקורר. להקפיא 30 דקות.
מורחים ציפוי מוקצף על יוגורט קפוא; מפזרים פקאנים קצוצים דק. להקפיא כ 4 שעות או עד המשרד.
כדי לשרת, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות.
חותכים קינוח לריבועים. למעלה כל ריבוע עם 2 או 3 פרוסות אפרסק.