קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
אירועיםחג המולדקיץ
מגזין

קינוח גלידת ליקר ביצים

קינוח גלידת ליקר ביצים
והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חצאי פקאן, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, Egggnog‰clair קינוח, ו קינוח ליידיפינגר חלמונה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, ג ' ינג ' ים תהליך ופקאנים קצוצים עד התערובת היא הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיפים חמאה; תהליך עד מעורב. הקש תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' עד הצדדים של ungreased 9 אינץ springform פאן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
3
אופים ב 177°. עבור 8 עד 10 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
בקערה גדולה, לשלב גלידה רכה, אגוז מוסקט ותמצית רום; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית רוםתמצית רום
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מורחים באופן שווה במחבת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים חצאי פקאן סביב קצה העליון של טורט. לכסות קינוח; להקפיא לפחות 4 שעות או עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
7
כדי לשרת, בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב קצה הקינוח; להסיר צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חתוך לחתיכות כדי לשרת.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "