קינוח גלידת ליקר ביצים
והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חצאי פקאן, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, Egggnog‰clair קינוח, ו קינוח ליידיפינגר חלמונה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, ג ' ינג ' ים תהליך ופקאנים קצוצים עד התערובת היא הקרקע דק.
מוסיפים חמאה; תהליך עד מעורב. הקש תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' עד הצדדים של ungreased 9 אינץ springform פאן.
אופים ב 177°. עבור 8 עד 10 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.
בקערה גדולה, לשלב גלידה רכה, אגוז מוסקט ותמצית רום; מערבבים עד מעורבב.
מורחים באופן שווה במחבת מצופה קרום.
מניחים חצאי פקאן סביב קצה העליון של טורט. לכסות קינוח; להקפיא לפחות 4 שעות או עד 2 שבועות.
כדי לשרת, בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב קצה הקינוח; להסיר צדדים של מחבת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "