קינוח דלעת פרליין
קינוח דלעת פרליין דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך תבלין עוגת דלעת, חלב התאדה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קינוח דלעת פרליין, קינוח פרליין, ו קינוח שוקולד פרלין.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס בתחתית וצדדים של מחבת 13x9 אינץ'. בקערה בינונית, לנצח דלעת, חלב, ביצים, סוכר ו 4 כפיות פשטידת דלעת תבלין עם חוט להקציף עד חלקה.
מפזרים תערובת עוגה יבשה על תערובת דלעת.
יוצקים חמאה מומסת באופן שווה מעל.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 30 דקות.
כדי לשרת, לחתוך קינוח לתוך 4 שורות על ידי 3 שורות.
מגישים חמים או מקורר עם מנה של קצפת זרועים תבלין פשטידת דלעת. חנות מכוסה במקרר.