קינוח קפוצ'ינו תפוזים קפוא
לכי לחנות וקחי עוגיות וופל וניל, קצפת, גרגרי קפה רגילים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו קינוח קרם כתום קפוא בשכבות, קפוצ'ינו קרמל קפוא, ו קינוח קטרפילר קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מערבבים עוגיות כתושות וחמאה. בתחתית המחבת ungreased 13x9 אינץ', לחץ על תערובת בחוזקה ובאופן שווה.
אופים כ 10 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש. בקערה קטנה, מערבבים גרגרי אספרסו לתוך מים חמים עד מומס; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בחלב עד מעורבב. כפית 1 תערובת גבינת שמנת לתוך קערה קטנה; מערבבים מיץ תפוזים להתרכז 1 כוס של קצפת.
מערבבים תערובת קפה וסירופ שוקולד לתערובת גבינת שמנת נותרת עד חלקה. מקפלים הנותרים קצפת.
יוצקים תערובת שוקולד על קרום. זרוק תערובת כתומה על ידי כפיות על תערובת שוקולד; תערובות מערבולת עם סכין.
להקפיא לפחות 3 שעות עד המשרד. עבור מנות, לחתוך 5 שורות על ידי 3 שורות.