קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות3
ציון בריאות0
מגזין

קינוחי חמוציות קפואים

קינוחי חמוציות קפואים
את המתכון ניתן להכין קינוחי חמוציות קפואים תוך כ-10 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 261 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 3 מנות. אם יש לכם בננה, כוסות אננס בגודל חטיף, רוטב חמוציות מלא פירות יער ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט חמוציות קפוא , פאי חמוציות קפוא וכוסות סלט חמוציות קפואות .

הוראות

1
מניחים אננס בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
יוצקים לקערה קטנה; מערבבים את רוטב החמוציות והבננה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
חבילה אחת (0.3 אונקיה) בטעם ג'לטין ללא סוכרחבילה אחת (0.3 אונקיה) בטעם ג'לטין ללא סוכר
משחת שעועית אדומה אסייתיתמשחת שעועית אדומה אסייתית
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
3
כפית לשלושה 4 אינץ'. מחבתות צינור מצופות בתרסיס בישול. מכסים ומקפיאים למשך 4 שעות או עד להתייצבות. רגע לפני ההגשה, פתחו את התבנית על צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח טארט קלוף פרוס דק (פרוסות 1/8 אינץ')תפוח טארט קלוף פרוס דק (פרוסות 1/8 אינץ')

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קינוח קפוא עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "