קיני פילו מוזהבים
קנים Filo הזהב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, פודינג משמש, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: שוקולד פאדג'פילו, Courgette ו Chick Pea Filo Pie, ו Tartlets פילו ממולא.
הוראות
שים במחבת 10 על 15 אינץ ' במקפיא עד קר, לפחות 10 דקות. לעצב גלידה לתוך 18 אליפסות בצורת ביצה: כדי להפוך כל חלק, לטבול כדור גלידה סגלגל במים,לנקז, במהירות לגרוף גלידה לתוך אליפסה בגודל 3-כף. בצורת, לשים כל סגלגל על מחבת קר. (או להשתמש כדור עגול, גלידה בצורת כדורים, ולהגדיר על מחבת. עם כף מרק, לחץ במהירות כדורים לתוך אליפסות.) מיד להחזיר מחבת למקפיא. אם אחסון יותר מ 2 שעות, לעטוף אטום כאשר גלידה קשה להקפיא עד 2 ימים.
חותכים 6 גיליונות של רדיד, כל 12 על ידי 18 אינץ'. מהצד הצר, מקפלים כל גיליון לשניים.
כצורה, להשתמש בקערה על 2 1/2 אינץ 'עמוק ו 5 עד 5 1/2 אינץ' רחב. מרכז 1 לסכל מלבן מעל קערה, ולאחר מכן לחץ בצורה חלקה לתוך קערה לקפל לסכל מסתיים על שפת קערה. הרם את קערת רדיד וחזור לעצב מלבנים רדיד הנותרים. הגדר קערות לסכל על 2 גיליונות אפייה, כל 12 על ידי 15 אינץ'.
שכב 1 גיליון filo שטוח. לשמור על בצק פילו שנותר מכוסה בניילון נצמד כדי למנוע ייבוש. עם מברשת מאפה, במהירות ובקלות פס גיליון filo עם חמאה.
מפזרים באופן שווה עם 1 כף סוכר. למעלה עם עוד גיליון filo, מברשת עם חמאה, מפזרים סוכר, וחזור לעשות 1 ערימה של 4 סדינים filo.
מקצה ארוך, לקפל ערימת פילו במחצית. עם סכין ארוכה, חדה, מחסנית לחתוך לרוחב הצר של פילו לעשות גדילים 1/8 אינץ ' רחב. מחלקים גדילים לשלישים.
השתמש בשליש של פילו לחתוך לעשות קן 1: בעדינות במקום קומץ של פילו לחתוך לתחתית קערה 1 רדיד. ואז בעדינות טיפה הנותרים פילו, לאט לאט, נגד הצדדים קערה, מתפתל עד שפה. להשאיר כמה גדילים מזדקר באופן אקראי סביב שפת. אני חוזר כדי לבנות עוד 2 קנים.
חזור על שלבים 4 עד 6 לעצב 3 קנים נוספים.
אופים קינים בתנור 350 עד חום זהוב, כ -15 דקות (10 דקות בתנור הסעה); להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
תן לקנים להתקרר בקערות נייר על מתלה. עם מרית מתכת קטנה, בעדינות להקל על קינים מנייר אלומיניום.
להגדיר קינים על צלחות קינוח או בקערות.
מניחים 3 אליפסות גלידה בכל קן.
מוסיפים רוטב משמש לפי הטעם.