קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינמון-חטיפי תפוחים עם קצפת קינמון

קינמון-חטיפי תפוחים עם קצפת קינמון
עוגיות קינמון-תפוח עם קצפת קינמון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו "צפולי תפוחים עם קצפת קינמון", עוגת תפוחים מחבת עם קצפת קינמון, ו וניל שעועית גלידה קאפקייקס עם תפוח קינמון קצפת מטבח ניסיוני של קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז קל 9 על ידי 13 על ידי מחבת 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
הפוך את הקרום על ידי שילוב של קמח, סוכר ממתקים, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים 2 מקלות חמאה לעשות תערובת מתפוררת. (ראה הערה של קוק)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
לחץ על התערובת למחבת מוכנה. ייתכן שיהיה עליך לטבול את האצבעות שלך לתוך קצת קמח או סוכר ממתקים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לאצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
במחבת גדולה, להמיס את המקל הנותר של חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את התפוחים ומבשלים 3 דקות. מערבבים 1 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון, ומיץ לימון; לבשל במשך 3 דקות. בקערה קטנה, לרכך את הג ' לטין במיץ תפוחים קר, ולאחר מכן להוסיף אותו לתפוחים, ומבשלים 15 דקות. כפית את התערובת באופן שווה על הקרום מוכן ואופים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
ג ' לטיןג ' לטין
תפוחתפוח
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
8
בואו מגניב, ואז לחתוך לריבועים.
9
מגישים עם גלידת וניל וקצפת קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
קצפתקצפת
קינמוןקינמון
10
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה במהירות בינונית גבוהה עם מערבל חשמלי עד מעובה. בהדרגה להכות את הסוכר של ממתקים וקינמון, להכות עד פסגות נוקשות טופס. כיסוי, וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
קינמוןקינמון
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה