קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינמון-פופקורן מתוק

קינמון-פופקורן מתוק
המתכון קינמון-פופקורן סוכר מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "טחון קינמון", " מלח " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 12%. נסו פופקורן מתוק קינמון, קינמון-פופקורן מתוק, ו פופקורן מסוכר קינמון / @ Beamly (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). פופ פופקורן באמצעות מנפח אוויר על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים לקערת ערבוב גדולה, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים את הסוכר, קינמון, מלח, וניל, ומבשלים עד עבה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים מעל פופקורן, ומערבבים עד פופקורן מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
5
מורחים את הפופקורן למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום, ולאפשר פופקורן להישאר בתנור 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור, וקריר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Rosé נוצץ Bellissima עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Bellissima נוצץ עלה
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.