קיש לוריין קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיש קלאסי לוריין. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 518 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, חצי-חצי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיש לוריין קלאסי, פשטידת פודינג קלאסית לוריין, ו קיש לוריין.
הוראות
מסדרים את קרום העוגה בצלחת פאי 9 אינץ'; לחץ על שכבה כפולה של רדיד אלומיניום לתוך הקרום.
אופים ב 450 מעלות במשך 8 דקות; הסר רדיד אלומיניום ואופה 4 עד 5 דקות נוספות, עד הקרום מוגדר. מגניב על מתלה תיל.
בצל קצוץ בכף אחת שמורות טפטוף עד רך; לנקז. בייקון כפית ובצל באופן שווה לתוך קרום אפוי. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי ותבלינים; להוסיף גבינה וקצף לשלב.
יוצקים לתוך הקרום; להגדיר צלחת עוגה על תבנית אפייה.
אופים ב 450 מעלות במשך 35 עד 40 דקות עד קיש הוא זהוב, נפוח וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
במידת הצורך, לכסות את הקצוות של הקרום עם נייר כדי למנוע שריפה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.