מסדרים דלורית בשכבה אחת במחבת קלייה גדולה המצופה בתרסיס בישול. סקווש מעילים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד סקווש הוא רק רך, ערבוב פעם אחת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
טמפרטורת תנור נמוכה יותר עד 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
שלב 3 1/2 כוסות חלב רוזמרין בכוס מדידה 1 ליטר, ומיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
חלב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מיקרוגל
6
בואו לעמוד 10 דקות. מסננים חלב דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
חלב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
7
כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
8
מערבבים קמח וחלב 1/2 כוס הנותרים, ערבוב תערובת קמח עם מקצף עד מעורבב היטב כדי ליצור תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
להוסיף שום; לבשל 1 דקה או עד רך, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב ספוג, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. בהדרגה להוסיף slurry למחבת, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 15 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
11
הסר מהחום; מערבבים 3/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
12
מערבבים תערובת חלב ודלעת, מתהפכים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
חלב
13
מורחים על תערובת סקווש 1 1/2 כוסות לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל תערובת סקווש; למעלה עם 2 כוסות תערובת סקווש ו 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות פעם אחת עם 3 אטריות, 2 כוסות של סקווש, ו 1/4 כוס גבינה. למעלה עם 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פסטה
גבינה
מורחים
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
לנצח את הקצפת שמנת הנותרים 3/4 כפית מלח עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
15
מורחים את תערובת הקצפת על אטריות; מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
תרסיס בישול
פסטה
גבינה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
16
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד הזהב.