קישואים אפויים
קישואים אפויים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פפריקה הונגרית, פירורי לחם panko, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קישואים אפויים, קישואים אפויים, ו קישואים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מברשת 1 כפית שמן זית על החלק התחתון של 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה. מסדרים את פרוסות הקישואים בצלחת עם תבנית חופפת בשורות או ספירלה בצלחת עוגה.
מפזרים מלח, פלפל ופפריקה.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה, מערבבים יחד את פירורי הלחם panko, טימין, גבינת פרמזן ועונה עם קמצוץ של מלח וכמה טחנות של פלפל.
מוסיפים 1 כף שמן זית ומערבבים עד שכל פירורי הלחם ספוגים בגוון הצהוב של השמן.
מפזרים את ציפוי באופן שווה על המנה ואופים עד העליון הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.