קישואים במרינדה עם עניבות פרפר
קישואים במרינדה עם עניבות פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם חומץ יין, מלח, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו קישואים ועניבות פרפר, קישואים מרינטה (סלט קישואים במרינדה), ו קישואים מותרים במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 3 כפות שמן על אש מתונה.
מוסיף את השום, קישואים, ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 5 דקות.
להעביר את הקישואים אל נירוסטה גדולה, זכוכית, או קערת קרמיקה ומערבבים את העגבניות, בזיליקום, חומץ, את 2 כפיות הנותרים מלח, ואת הפלפל.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את עניבות הפרפר עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים אותו עם קישואים במרינדה ושמן 1/3 כוס הנותרים.
וריאציה: קישואים במרינדה בלסמית עם עניבות פרפר: עבור מנה מתוקה יותר, אתה יכול להחליף כמות שווה של חומץ בלסמי במקום חומץ היין קרא במתכון.
המלצת יין: מנה זו מעמידה אחד במוחו של הים התיכון הצרפתי, ויין אדום או לבן מאזור זה יהיה ליווי מושלם. נסה אדום מ Ctes De Provence או Bandol, לבן מהעיר של קאסיס, או אפילו ros מאותו האזור.