קישואים ולחם זית דורשים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 36 אוהדים. אם יש לכם מוצרלה, שמן זית בתוספת תוספת, עלי אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 47%. מתכונים דומים: קישואים ולחם זית, לחם שטוח זית-רוזמרין, ו לחם שטוח שמן זית ממולא חלומי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור בשליש התחתון של התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ'. בעזרת מברשת מאפה מברישים 1 כף מהשמן מעל הבצק. בעזרת שיני המזלג דוקרים את הבצק בכל רחבי. מסדרים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
בצק
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4
מזלפים את הקישואים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
שמן בישול
5
אופים את הבצק במשך 18 עד 20 דקות עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מוציאים את הלחם מהתנור, מפזרים 1 כף אורגנו, הגבינות והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
זיתים
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים 5 עד 7 דקות עד שהגבינות נמסות ומבעבעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מפזרים את הלחם השטוח עם יתרת האורגנו, חותכים ל טריזים ומגישים.