קישואים ופלפל מוקרמים עם עשבי תיבול וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים ופלפל גראטין עם עשבי תיבול וגבינה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 177 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, קלוף עגבניות, piment d ' espelette, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: קישואים פריטרים עם עשבי תיבול וגבינה, קישואים קלויים עם גבינה ועשבי תיבול, ו גלילי קישואים בגריל עם עשבי תיבול וגבינה.
הוראות
חותכים את כל הקישואים 2 לשנים עשר פרוסות אלכסוניות בעובי 1/2 אינץ ' כל ומתבלים במלח.
העברה למתלה ולתת לעמוד במשך 30 דקות. לשטוף וללטף יבש.
בינתיים, לחמם 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים האדומים והצהובים יחד עם קישואים חתוכים לקוביות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מתבלים במלח ובירה. מערבבים במטבעה, אורגנו ובזיליקום.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה. מתבלים את פרוסות הקישואים במלח ובישול ד ' Espelette, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד משחימים כתמים, כ 4 דקות. סדר את הקישואים בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ ' בשכבה אחת וכפית את תערובת הפלפל למעלה.
מפזרים את הגבינה ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ -25 דקות, או עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות.