קישואים ותבשיל אורז
קישואים ותבשיל אורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, קישואים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קישואים ותבשיל אורז, קישואים ותבשיל אורז, ו תבשיל אורז קישואים.
הוראות
מביאים מים לרתיחה, מוסיפים אורז. כאשר המים חוזרים לרתיחה, להפחית את הטמפרטורה נמוכה. מכסים אורז ומבשלים עד שהאורז רך.
מחממים את התנור. משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
חותכים קצוות מ קישואים וקישואים ואדים עד במכרז. שמור 2 קישואים לקישוט, ולאחר מכן קוביות שנותר קישואים.
מערבבים חמאה ושמן בתנור הולנדי וחום עד שהחמאה נמסה.
מוסיף אורז וקישואים חתוכים לקוביות, ואז לטגן עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בגבינות עד מומס ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים ביצים במהירות.
יוצקים לתבנית אפייה מוכנה ומפזרים בנדיבות עם פירורי לחם.
פרוסה שמורות קישואים ולסדר סביב תערובת חתוכה.
מטאטאים כ-6 אינץ ' ממקור החום עד להשחמה קלה ותוססת.