קישואים ממולאים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, קישואים ממולאים: קישואים Ripieni, ו קישואים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות.
להעביר את הבצל לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
חותכים את הקישואים הארוכים לחצי לאורכו. או לחתוך את הרבעים העליונים של הקישואים העגולים. לגרוף את הקרביים, עוזב 1/4 אינץ ' עבה פגזים.
מוסיפים את פירורי הלחם, הפטרוזיליה והחזיר לבצל ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מערבבים את הביצים. מתבלים את קליפות הקישואים במלח ופלפל וממלאים אותם במילוי. מכסים עם המכסים אם באמצעות קישואים עגולים.
משמנים תבנית אפייה גדולה עם 1 כף הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את המים, השום והעגבניות ומסדרים את הקישואים הממולאים במחבת; טפטפו את הקישואים בנדיבות עם שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות במשך 25 דקות, או עד השחמה על גבי. כפית את מיצי המחבת מעל הקישואים ומגישים.