קישואים ממולאים מזרח תיכוניים
אם יש לכם אורז בסמטי, פלפל, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. נסו סירות קישואים ממולאות במזרח התיכון, מטבל קישואים מזרח תיכוני, ו כרוב ממולא מזרח תיכוני לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את טלה הקרקע, אורז בסמטי, 2 כפות מחית עגבניות, 1/2 כפית מנטה, מלח ופלפל; לערבב היטב, ולהניח בצד.
חותכים את הקצוות את הקישואים ומחללים את המרכזים באמצעות corer תפוח. דברים עם תערובת כבש.
מערבבים יחד את רסק העגבניות שנותר עם 1/2 כפית מלח במחבת גדולה.
מניחים את הקישואים הממולאים לתוך הרוטב, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הקישואים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות.
מערבבים את השום, מיץ לימון, ונותר 1/2 כפית מנטה. לשחזר, ומבשלים 15 דקות נוספות. כדי לשרת, לחתוך את רוח הקישואים לתוך סיבובים ולסדר על צלחת הגשה. רוטב כפית מעל.