קישואים פוזילי
קישואים Fusilli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו צנוברים, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פוזילי עם קישואים וגבינת עיזים, פוזילי עם קישואים גולמיים, מסקרפונה וריקוטה, ו סלמון פוזילי עם קישואים ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לקצץ ולהשליך קצוות של קישואים.
חותכים כל קישואים לתוך 3-4-in. אורכים; לחתוך כל אורך לתוך 1/4 - כדי 1/2-in.- גפרורים עבים ולהניח בצד. קוצצים שום ומניחים בצד.
חותכים עלי בזיליקום לסרטים דקים ומניחים בצד.
במחבת גדולה על אש בינונית, צנוברים טוסט, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד. באותו מחבת, להמיס 1 כף. חמאה עם 2 כפית. שמן זית. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף מחצית הקישואים ו 1/4 כפית. מלח. לבשל קישואים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך משחימים, על 5 דקות.
להעביר קישואים לצלחת עם כפית מחוררת, משאיר כמה שיותר חמאה ושמן במחבת ככל האפשר. חזור עם קישואים הנותרים 1/4 כפית. מלח.
הוסף 1 כף הנותרים. מלח ופוזילי למים רותחים ומבשלים עד שהפסטה רכה לנשיכה, 5 עד 10 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
בינתיים, מחבת שמורות חום מעל חום בינוני גבוה, להוסיף הנותרים 1 כפית. שמן זית ושום קצוץ, ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה.
הוסף קישואים שמורים וצנוברים. מבשל, ערבוב, עד בשילוב היטב.
להוסיף תערובת קישואים בזיליקום שמורות fusilli מבושל לזרוק לשלב.
הוסף 1/2 פרמזן כוס ונשאר 1 כף. חמאה. לזרוק עד חמאה נמסה והכל משולב היטב. מחלקים בין 6 צלחות או קערות פסטה.
מפזרים 1/2 כוס פרמזן הנותרים ומגישים מיד.