קישואים קופטה עם סלק-בולגור פילאף
קישואים Köfte עם סלק-Bulgur Pilaf עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סלק, שמן זית, שקדים חתוכים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו קישואים Köfte עם סלק-Bulgur Pilaf, קישואים בגריל Bulgur Pilaf, ו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi (מתכונים דומים).
הוראות
Grate גס קישואים במעבד מזון מצויד בדיסק גריסה בינוני. לזרוק עם 1 כפית מלח במסננת.
שום דופק, פטרוזיליה וכוסברה במעבד מזון עד קצוץ דק.
לעטוף קישואים במגבת מטבח (לא בד טרי) ולסובב לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
עם מזלג, ואז לזרוק עם קישואים, תערובת שום, תבלינים, פירורי לחם, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
רול 2-כפות מנות לתוך כדורים וצינה köfte במחבת גיליון 4 צדדית תוך ביצוע bulgur.
מבשלים בצל ושום בשמן וחמאה במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות. מערבבים ב bulgur, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני וצל כהה, על 4 דקות.
מערבבים סלק (אבל לא ירקות) ומים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד המים נספגים סלק הם במכרז, על 20 דקות. מערבבים בירקות ומבשלים עד רק נבול, על 1 דקה. Fluff bulgur עם מזלג, ואז מפזרים שקדים.
מחממים שמן אינץ '1 במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. פריי köfte ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מערבבים יחד יוגורט, שום, כוסברה, ו 1/8 כפית מלח.
מגישים חם köfte ו bulgur עם רוטב.