קל מעושן נקניק ומרק שעועית לבנה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קל מעושן נקניק ומרק שעועית לבנה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2383 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי את השעועית הצפונית המצוינת של בוש, פפריקה, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו נקניק מעושן, תרד ומרק שעועית לבנה, נקניק מעושן, שעועית לבנה ופסטה תרד עם צנוברים קלויים, ו האדוק מעושן ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר 4 ליטר או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים מדליוני נקניק ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים ומבשלים דרך, כ -15 דקות.
חום נשאר שמן באותו מחבת. מבשלים גזר, שום, אורגנו, פלפל שחור וזרעי קורנית על 5 דקות; מערבבים לעתים קרובות. להחזיר נקניק (וכל מיצים) למחבת.
מוסיפים שעועית ומרק ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, מוחצים כמה שעועית עם החלק האחורי של כף כדי לעבות את הרוטב, עד מעט מעובה, 8-10 דקות. מתבלים במלח ופפריקה מעושנת. כיסוי ומבשלים 30 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים תרד ומבשלים רק עד נבול, על 2 דקות.
מגישים עם גבינה, אם תרצה.