קל סטייק ברזל שטוח ברוטב יין
. אם יש לך פלפל קאיין, שמן זית, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סטייק ברזל שטוח עם רוטב יין אדום, סטייק ברזל שטוח עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה (מתכונים דומים).
הוראות
אפשר לסטייקים להגיע לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד 2 כפות של שמן זית, פלפל קאיין, פלפל שחור, פפריקה טחון, מלח, אבקת חרדל, ואבקת שום בקערה קטנה כדי להפוך את הדבק.
לדקור סטייקים בכל רחבי עם מזלג ולשפשף אותם היטב עם הדבק לשפשף תבלינים, עובד לשפשף את הבשר.
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל חום גבוה ומוסיפים את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
חום שמן עד שהוא רק מתחיל לעשן במהירות לצרוב את הסטייקים עד מבחוץ יש השחמה אבל המרכז הוא עדיין אדום דם רק התחמם, 2-3 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 115 מעלות F (46 מעלות C).
הסר סטייקים ממחבת עם מלקחיים.
יוצקים את היין האדום היבש למחבת, ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מערבבים את פטריות פורטבלו פרוסות, ומבשלים ומערבבים עד פטריות מבושלים ושחררו את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
להחזיר סטייקים למחבת על גבי רוטב פטריות יין. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד רוטב מפחית ומתעבה, כ 5 דקות.
הסר סטייקים למגש ויוצקים רוטב פטריות על סטייקים כדי לשרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.