קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

קלאמרי בסגנון לוסיאנה

קלאמרי בסגנון לוסיאנה
קלמרי בסגנון לוסיאנה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, דיונון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana), קלמרי-סגנון מציל של שתי דקות, ו סלט קלמרי בסגנון פרובנס עם גרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקה את הקלמארי לפי הוראות בעמוד 40, משאיר את העור ללא פגע אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
2
חותכים את הגופות לטבעות 1/2 אינץ ולהגדיר אותם ואת זרועות במסננת לנקז היטב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה וכבדה על אש בינונית. לפזר את השום על השמן ומבשלים, רועד את המחבת, עד הזהב, על 1 דקה. להגדיל את החום גבוה, לפזר את הקלמארי במחבת, ומתבלים עם קורנית וקל עם פלפל אדום מרוסק. לבשל, ערבוב קבוע, עד המים מן calamari התאדה ואת calamari החלו caramelize, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דיונוןדיונון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את החומץ על הקלמרי ומגרדים את חתיכות השחמה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את היין ומביאים לרתיחה, ממשיכים לגרד את המחבת. מבשלים עד שהיין מתאדה והקלמרי מוזהבים, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום כתוש לפי הטעם, מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דיונוןדיונון
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
מהמטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה מטיצ 'יו בסטיאניץ' זכות יוצרים (c) 2001 מאת לידיה מטטיצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.