קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

קלאמרי בסגנון לוסיאנה

קלאמרי בסגנון לוסיאנה
קלמרי בסגנון לוסיאנה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, דיונון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana), קלמרי-סגנון מציל של שתי דקות, ו סלט קלמרי בסגנון פרובנס עם גרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקה את הקלמארי לפי הוראות בעמוד 40, משאיר את העור ללא פגע אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
2
חותכים את הגופות לטבעות 1/2 אינץ ולהגדיר אותם ואת זרועות במסננת לנקז היטב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה וכבדה על אש בינונית. לפזר את השום על השמן ומבשלים, רועד את המחבת, עד הזהב, על 1 דקה. להגדיל את החום גבוה, לפזר את הקלמארי במחבת, ומתבלים עם קורנית וקל עם פלפל אדום מרוסק. לבשל, ערבוב קבוע, עד המים מן calamari התאדה ואת calamari החלו caramelize, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את החומץ על הקלמרי ומגרדים את חתיכות השחמה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את היין ומביאים לרתיחה, ממשיכים לגרד את המחבת. מבשלים עד שהיין מתאדה והקלמרי מוזהבים, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום כתוש לפי הטעם, מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
מהמטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה מטיצ 'יו בסטיאניץ' זכות יוצרים (c) 2001 מאת לידיה מטטיצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.