קלאמרי בסגנון לוסיאנה
קלמרי בסגנון לוסיאנה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, דיונון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana), קלמרי-סגנון מציל של שתי דקות, ו סלט קלמרי בסגנון פרובנס עם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
נקה את הקלמארי לפי הוראות בעמוד 40, משאיר את העור ללא פגע אם אתה מעדיף.
חותכים את הגופות לטבעות 1/2 אינץ ולהגדיר אותם ואת זרועות במסננת לנקז היטב.
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה וכבדה על אש בינונית. לפזר את השום על השמן ומבשלים, רועד את המחבת, עד הזהב, על 1 דקה. להגדיל את החום גבוה, לפזר את הקלמארי במחבת, ומתבלים עם קורנית וקל עם פלפל אדום מרוסק. לבשל, ערבוב קבוע, עד המים מן calamari התאדה ואת calamari החלו caramelize, 6 עד 8 דקות.
מפזרים את החומץ על הקלמרי ומגרדים את חתיכות השחמה מהמחבת.
יוצקים את היין ומביאים לרתיחה, ממשיכים לגרד את המחבת. מבשלים עד שהיין מתאדה והקלמרי מוזהבים, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום כתוש לפי הטעם, מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מהמטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה מטיצ 'יו בסטיאניץ' זכות יוצרים (c) 2001 מאת לידיה מטטיצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.