קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

קלבריאן מקושקשת ביצים עם Jalapeno פסטו ברוסקטה

קלבריאן מקושקשת ביצים עם Jalapeno פסטו ברוסקטה
קלבריאן מקושקשת ביצים עם Jalapeno פסטו ברוסקטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. גשו לסופר וקנו שום, עלי פטרוזיליה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארוחת בוקר ברוסקטה עם פונטינה - ביצים מקושקשות וסלאמי, ביצים מקושקשות רכות עם רומנו ופלפל שחור עם ברוסקטה עגבניות, ו ביצים מקושקשות פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטוף את הצדדים לחתוך של ג ' בטה עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. שים על תבנית אפייה לחתוך בצד ואופים עד חום זהוב קל, על 15 דקות. עבור פסטו: מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את jalapenos בכמה כפות של שמן קנולה ומפזרים מלח. צולים בשכבה זוגית על תבנית אפייה עד רך ואת העור הוא blistered.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שמן זיתשמן זית
ג ' בטהnameג ' בטהname
פסטופסטו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
בואו לשבת במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
4
מערבבים את jalapenos קלוי, פטרוזיליה, פרמזן, צנוברים, שום וקצת מלח ופלפל במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית דרך צינור ההזנה עד חלקה. אם התערובת עבה מדי, מוסיפים עוד כמה כפיות שמן ודופק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית. מבשלים את הסופרסטה ואת הבצל עד הסופרסטה הוא פריך הבצל התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטאטא את הביצים בקערה עד אור ורך ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים את התערובת לתוך המחבת עם הבצל והסופרסטה ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד טופס רכות. ממש לפני שאתה מושך את המחבת את החום, כאשר הביצים כמעט עשו אבל לא ממש, להוסיף את פרובולונה ומערבבים במשך כמה שניות כדי להמיס. כדי לשרת, תלוש את הביצים בחלק העליון של חצאי ג ' בטה קלויים. למעלה עם לעזוב פטרוזיליה, לחתוך בזווית קלה לתוך 8 פרוסות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
פרובולוןפרובולון
ג ' בטהnameג ' בטהname
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים באופן מיידי.