קליפות ממולאות גבינה
קונכיות ממולאות גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שום, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. מתכונים דומים: קליפות ממולאות גבינה, קליפות ממולאות גבינה, ו קונכיות ממולאות עם גבינה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פגזים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשטוף במים קרים.
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
לנקז ולהתפורר. בקערה גדולה, לשלב נקניק מבושל, תרד, גבינת ריקוטה, ביצה, שום, מיץ לימון וגבינת פרמזן. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
דברים פגזי פסטה עם תערובת נקניק וגבינה ולמקם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם רוטב ספגטי וגבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד שהפסטה מחוממת דרכה והגבינה מותכת.